HoopFestival 2022

Hoop Festival 2022

Liefde baant de weg naar Hoop!
Voor het eerst op de Dageraadplaats van Antwerpen.

Zurenborg, een van de mooiste regio’s en buurt die het Hoop-festival te gast zal houden op zaterdag 17 september.

Toegewijd aan de straatkinderen van Oeganda is ook deze editie van het evenement met als doel om mensen hier van de enorme grote nood in Oeganda bewust te maken. Onderwijs, als een sleutel tot de toekomst van de kinderen is dit jaar het praktische streefdoel.

Karista, winnares van de ‘Voice Kids’ en een tal van enthousiaste gospelartiesten zullen de blijde boodschap van hoop in veelkleurigheid, zang en dans over de gehele wijk brengen. Aldus vanuit het Hoop-podium waar afwisselend sprekers de buurt en het publiek zullen oproepen om deel te zijn van de oplossing.

Internationale eetstandjes en een uitgebreide rommelmarkt worden met het grootste aantal tenten aansluitend vanuit het plein gepland tot in het midden van de Korte Altaarstraat.
Sale to Save is het motto, een verkoop initiatief van tweedehands en gloednieuwe, gesponsorde artikelen, tvv de behoeftige kinderen van Oeganda. Tijdens de markt maar ook doorheen het ganse jaar wordt dit voortgezet.

De buurt, familie, vrienden en sympathisanten worden hierbij uitgenodigd om een heerlijke maaltijd met drankje te komen consumeren en daar bovenop een koopje te doen op de rommelmarkt waarmee redding uit de armoede wordt bereikt aan de overkant van ons continent.
Iedereen is van harte welkom om in de standjes te komen helpen met koken, verkopen, kopen en tegelijkertijd veel vreugde te genereren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *