Freedom Festival 2022

Freedomfestival op zaterdag 16 juli 2022 van 13.00 tot 21.00
Maria Hendrikaplein aan station Gent Sint Pieters te 9000 Gent

Voor de 11de keer mogen we  het Freedom festival verwelkomen in Gent! Een bruisend event met gospel optredens, toespraken, hapjes, drankjes en niet te vergeten animatie voor de  allerkleinste bezoekers. De opbrengst van deze dag gaat naar de straatkinderen in Oeganda. www.koinoniakids.org

Ook in Gent willen we graag iedereen betrekken en laten meegenieten van deze prachtige dag! Na de grote opkomst van afgelopen jaar hebben we wederom waardebonnen ter beschikking. (te verkrijgen bij de sociale centra in Gent) Een persoonlijke waardebon per gezinslid die staat voor een warme snack en frisdrank naar keuze. Met dezelfde bon krijgt elk kind binnen het gezin toegang tot de kinderanimatie met geschenkje bij het reuzenrad.

De voorwaarde is in het bezit te zijn van een gratis bon + een voorafgaande registratie op de website van www.charis-events.com/reservaties. Na inschrijving krijgt men een bevestigingsmail met persoonlijk ticketnummer. 

De reservaties lopen tot 12 juli 2022 of zolang de voorraad strekt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *