Over Charis Events

Charis is een geschenk, een portie genade die we op een bepaald moment allemaal nodig hebben in het leven. Het is waarschijnlijk de meest waardevolle zaak en toch kost het ons niets. Het is gratis, maar niemand kan het zich veroorloven om het te missen.

Het is een individuele sleutel met een unieke code om juist die deur te openen die ons weerhoudt van wat van ons zou kunnen en moeten zijn.

Charis is een krediet zonder terugbetalingsverwachting, zonder eigen investering heeft het toch de mogelijkheid om winst te genereren die op geen enkele andere manier te behalen is.

Hoewel het in een klein formaat en in een bescheiden verpakking wordt geleverd, moet u ervoor zorgen dat het niet veracht wordt. Het bezit de kracht om uit elke situatie het beste te halen, datgene dat met geen enkele som geld ooit zou kunnen gekocht worden, geen enkele accreditatie kan evenaren, geen hulpverlening kan bieden, geen systeem kan dupliceren, geen medicijn kan genezen, geen discipline kan bereiken.

Het verbazingwekkende eraan is dat charis nooit verdiend is. Het is niet fair en ongelooflijk, speciaal ontworpen voor diegenen die het niet verdienen. Tegen de wet van alle rede in, hoe meer onverdiend, hoe groter het vermogen om resultaten voort te brengen.

Het bevrijdt de veroordeelde, bekeert de corrupte mens, geneest de verslaafde, redt de depressieve, geneest de zieke, brengt een ommekeer in ondergang.

Charis wordt een bron van leven voor degenen die zich het toegeëigend hebben, het verandert elke woestijn in vruchtbare grond, zet rouw om tot hoop, beantwoordt alle vragen en alle puzzelstukken van het leven…

Ware charis vindt zijn inspiratie op één plek; de vrije gave van God in Zijn Zoon Jezus als een geschenk dat ver voorbij aan een traditionele herdenking gaat, een symbool op een muur of een feest achter gesloten deuren. Het Is toepasselijk in elke situatie, voor elke behoefte en binnen handbereik, dichtbij elke mens.