Greatest Gift Festival 2022

“GREATEST GIFT FESTIVAL 2022” GRATIS KERSTFEEST
ZATERDAG 10 DECEMBER 2022
Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

In blijde verwachting en met grote vreugde mogen we u de 12de editie van het “Greatest Gift Festival” kerstfeest aankondigen. Ook in moeilijke tijden is het meer dan ooit nodig een tegenbericht van liefde tot de wereld te brengen. Welke tijd leent zich er beter toe dan die van Kerst?

Op deze feestelijke dag rollen we voor een 800 tal genodigden de rode loper uit. Samen met een 150-tal vrijwilligers zetten we de toon van naastenliefde tot onze medemens. We nemen onze gasten met groot enthousiasme mee doorheen dit prachtige feest. De avond wordt gevuld met een feestelijk driegangenmenu, meeslepende gospel- en dansoptreden, een tombola met hele mooie prijzen, spetterende kinderanimatie en elk van de kinderen en gasten mag een geschenkje verwachten.

Dit jaar wordt het terug een groot gezellig feest dat plaatsvindt in de Waagnatie feestzaal die voor de gelegenheid zal baden in een feeëriek decor.

Kaarten verkrijgbaar bij de sociale instanties (lijst op aanvraag), geven recht op gratis toegang tot het kerstfeest met maaltijd, drankjes, kinderanimatie en geschenkjes voor het gezin en de kinderen. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *