AgapeFestival 2022

Op Paasmaandag 18 april 2022
Van 13.00 tot 17.00 uur
Basisschool De Leertuin, Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Knoppen ontluiken opnieuw  aan de droge takken, ze kondigen nieuw leven aan na het winterseizoen. Een lange winter van twee jaar is achter de rug voor iedereen. Lente! Stilaan maar zeker  mogen we opnieuw plannen, dromen en ondernemen. Een volwaardige Pasen, als het feest van Het Nieuwe Leven,  staat vast op onze agenda en dit gaan we niet alleen vieren.

De rode loper wordt opnieuw uitgerold om jullie als onze eregasten te verwelkomen op een hartverwarmend Paasfeest.

Een feestelijke brunchmaaltijd omkaderd door muzikale optredens, kinderanimatie, de paasboodschap, geschenken en een tombola zijn de ingredi├źnten van Agape Festival.

Dit jaar is er terug een volwaardige editie van het Agape Festival mogelijk. We bieden opnieuw gratis kaarten aan via de sociale organisaties of op aanvraag.

De locatie voor het feest is centraal gelegen, toegankelijk per openbaar vervoer. Basisschool De Leertuin is gelegen tussen de Dageraad- en de Draakplaats en bereikbaar met tram 11, bus 20, 21, 30. Bij mooi weer gaat het evenement door op de speelplaats in openlucht!

Een kaart geeft recht op gratis toegang (mits reservatie en bevestigingsmail) tot het paasfeest. Reserveren kan via de QR code op de flyers of via de link naar de website. De flyer geldt als inkomkaart op de dag zelf. De reservaties lopen tot 13 april 2022 of zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Reservatielink: www.charis-events.com/reservaties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *