FreedomFestival 2021 – Gent

Voor het 11de jaar op rij staat het Freedomfestival in Gent voor de deur. Een kleurrijk evenement waarvan de opbrengst gaat naar de straatkinderen in Oeganda (www.koinoniakids.org) met gospeloptredens, toespraken, hapjes, drankjes en kinderanimatie.

Dit jaar organiseren we een speciale jubileumeditie en denken wij ook aan de mensen dichterbij die in nood zijn. Daarom stellen we gratis bons ter beschikking aan klanten van sociale organisaties. Een waardebon is persoonlijk per gezinslid en geeft recht op een warme snack en frisdrank naar keuze. Elk kind krijgt met de bon toegang tot de kinderanimatie inclusief een geschenkje van het reuzenrad.

Het event vindt plaats volgens de strikt geldende veiligheidsnormen m.b.t. Covid-19.
Voorwaarde om deel te nemen is in het bezit te zijn van een gratis bon + voorafgaande registratie per email.

FREEDOM FESTIVAL
zaterdag 17 juli 2021, van 13u tot 21u
Maria Hendrikaplein in Gent

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *