Agape Festival 2023 “Gratis Paasfeest”

Op Paasmaandag 10 april 2023
Van 12.00 tot 14.00 of van 15.00 tot 17.00 uur
Basisschool De Leertuin – Korte Altaarstraat 19 – 2018 Antwerpen


Gratis paasviering voor kansarmen met optredens voor het hele gezin, kindershow met buikspreker en goochelaar, animatie, paaspakketten, geschenkjes, receptie met buffet.


De lente en het daarbij nieuwe leven dat zich aandient is in zicht, het frisse groen en de heldere kleuren van de voorjaarsbloeiers waarop we met ongeduld hebben gewacht tonen hun nog  kwetsbare topjes. Dit seizoen staat symbool staat voor nieuw leven en hoop en daarom kondigen we nu graag de 8ste editie van het Agape Festival, paasfeest aan. 


Op deze feestelijke dag rollen we voor een 500 tal genodigden de rode loper uit. We verwelkomen onze gasten met groot enthousiasme in Basisschool de Leertuin, Korte Altaarstraat 19 te 2018 Antwerpen en maken er samen een prachtig feest van.


Agape Festival zal plaatsvinden in 2 vieringen (sessie van 12.00 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur) en wordt gevuld met een feestelijke show voor het hele gezin met optredens, paaspakketten en geschenkjes, kinderanimatie en nadien een receptie met buffet. In totaal zijn er 500 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij om te reserveren.

Eén kaart (1 kaart per gezinslid uit te delen) geeft recht op gratis toegang tot de paasviering met alles erop en eraan. (kaarten op aanvraag of via uw sociale organisatie te verkrijgen)

Reservatie is noodzakelijk en kan zowel via de website www.charis-events.com/reserveraties als telefonisch op het nummer 0484 72 64 57. Wacht niet te lang om te reserveren want op 10 april is het al zover!

Mail reservatie plaatsen: info@charis-events.com
Telefoonnummer reservatie: 0484 72 64 57 (Carmen)

We verheugen ons alvast opnieuw op uw komst!