Greatest Gift 2021

Het eindejaar is reeds in het vooruitzicht met kerstmis als een waardige afsluiter van elk gegeven jaar. Een hoogtepunt van licht en gezelligheid waar velen naar uitkijken om dit samen te beleven met familie of dierbare vrienden. Zelfs in onzekere tijden als deze zal men alles in werk stellen om dit niet zomaar te laten voorbijgaan en dat doen wij ook! 

Dit jaar geen groot omvangrijk feest maar wel een volwaardige mini-editie van het Greatest Gift festival met een kerstmaaltijd, kerstoptreden, geschenken en kinderanimatie. In kleinere groepen en binnen een bepaald tijdsblok willen we iedereen toch de kans geven een warm kerstfeest te mogen genieten met respect voor de huidige covid 19 maatregelen.

We bieden dit jaar verschillende kerstfeesten aan en per familie kan de voorkeur doorgegeven worden:

• 11.00 tot 12.15 uur Internationaal kerstfeest
• 12.45 tot 14.00 uur Arabisch kerstfeest
• 14.30 tot 15.45 uur Aziatisch kerstfeest
• 16.15 tot 17.30 uur Belgisch-Afrikaans kerstfeest
• 18.00 tot 19.15 uur Zuid-Amerikaans kerstfeest

*De tijdstippen zijn indicatief en afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen. De deelnemers krijgen een definitieve bevestiging van het toegewezen tijdsblok voor het kerstfeest per email op 16-12-2021.

De locatie is toegankelijk per openbaar vervoer en geschikt om de veiligheidsnormen te garanderen. Basisschool De Leertuin is gelegen in de Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen tussen de Dageraad- en de Draakplaats en bereikbaar met tram 11, bus 20, 21, 30.

Een kaart geeft recht op gratis toegang (na reservatie en bevestiging) tot het kerstfeest met maaltijd en geschenkjes voor het gezin en de kinderen. Op 16 december 2021 krijgt men via mail een persoonlijk tijdslot toegestuurd. Kaarten verkrijgbaar bij sociale partnerorganisaties. Info, vragen en reservatie, neem contact op via het contactformulier

*door de huidige maatregelen op evenementen is de toegang tot het feest enkel mogelijk met covid safe ticket of geldige crp test.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *