Agape Paaspakketten

Met vreugde kondigen wij de 5de editie van ons jaarlijks Agape Feest aan.

Ook in deze moeilijke tijden willen we onverminderd blijven uitreiken naar mensen in nood. Een feestelijk voedsel- en paaspakket en een mooi geschenk rijken we uit met een groot hart aan onze medemensen.

AGAPE betekent liefde in de volle essentie van het woord; d.w.z. een gedreven bewogenheid om tot actie over te gaan en iets van waarde voor de andere te betekenen. Geïnspireerd door het nieuwe leven en de onvoorwaardelijke liefde die Pasen verkondigt, richten we ons erop om de pakketten en geschenken voor families, chronisch zieke mensen, senioren en mindervaliden te voorzien. De kinderen zullen uiteraard niet vergeten worden en krijgen ook hun aandeel in geschenken en lekkernijen. Daarnaast voorzien we een aantal pakketten voor daklozen- en asielcentra die persoonlijk bezorgd worden.

Een tombola die aansluit op de livestream zorgt  voor de nodige spanning om als winnaar van één van de mooie prijzen uitgeroepen te worden. Kaarten te verkrijgen bij sociale instanties in Antwerpen, meer info of adressen ga naar onze contactpagina.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *